OTA YHTEYTTÄ

SIJAINTI

Vuodenaikakylät järjestetään Lahden Kauppatorilla, aivan kaupungin keskustassa. Toria ympäröivät Vapaudenkatu, Aleksanterinkatu, Torikatu ja Marolankatu.

SAAPUMINEN

Omalla autolla saavuttaessa kannattaa hyödyntää kauppatorin alla sijaitsevaa Lahden Toriparkkia. Lahden toriparkkiin ajetaan Rauhankadulta ja siellä on kahdessa tasossa yhteensä 600 pysäköintipaikkaa. > Lue lisää Lahden Toriparkista.

Torille on helppo tulla myös julkisilla kulkuvälineillä. Kaikki paikallisliikenteen linja-autot ajavat kauppatorin kautta. Kauempaa tulevat pääsevät linja-autoilla myös Matkakeskuksesta torille. > Katso aikataulut

JÄRJESTÄJIEN YHTEYSTIEDOT

Syyskylän pääjärjestäjät ovat Lahden kaupunki ja Lahden seurakuntayhtymä

Tapahtumapäällikkö Inkeri Määttä +358 44 416 3890, inkeri.maatta@lahti.fi

Kyläisäntä Raimo Ylä-Soinimäki +358 44 270 0570, raimo.yla-soininmaki@phnet.fi

Kyläkauppias-asiat Timo Arasola +358 44 590 5477

Lahen torikylät on Lahden kaupungin ja Lahden seurakuntayhtymän yhteinen tapahtumakonsepti, jolla halutaan elävöittää Lahden keskustaa kaikkina vuodenaikoina. Torikyliä on pienimuotoisesti talvella ja kesällä ja hieman suuremmassa mittakaavassa syksyllä ja jouluna. Ajatuksena on tarjota mielenkiintoinen myyntipaikka kauppiaille, kiinnostava esiintymispaikka artisteille ja elämyksiä asukkaille ja matkailijoille. Tervetuloa mukaan Lahen torikyliin!

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteri seloste
lataa tästä >>>